onsdag den 11. november 2020

Scottys julekalender 2020


 

Kære juletosser

Vi er jo efterhånden blevet en stor og stærk sammenslutning med det fælles mål at sprede julens glade budskab. Jeg vil som altid skrue helt op for jul og forkælelse i december, måske skulle vi endda allerede starte i november … 🤔
Derfor er jeg glad for at kunne meddele, at de gavmilde bognisser er slået til igen!
Endnu en gang er de med til at skabe lidt magi og julestemning på min instagramprofil her.❤️
Hver uge udtrækkes en heldig vinder af dagens kalendergave, så sørg for at klikke ind dagligt og deltage i lodtrækningen. Hvem ved, måske er der dage med ekstra store præmier på højkant. Advent er jo noget helt særligt, og d. 11. december blev en juleelsker født, så der kunne det måske tænkes, at julemanden har lidt ekstra i sækken.🎅🏽🎄
Bag enhver julemand, gemmer sig et hold af flittige nisser, og derfor skal der selvfølgelig lyde en stor og dybfølt tak til alle de søde nisser fra:

  Carlsen
  Cobolt
  Gutkind
  Gyldendal
  Plusbog

I kan roligt glæde jer, nisserne har gjort bunkevis af lækre sager klar, og det hele går selvfølgelig løs 1. december. Muuuuuuligvis med lidt forjul i november og selvfølgelig advent 29. november.

PS: Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af låger i julekalenderen, så følg hashtaggene #bookmeupscotty og #scottysjulekalender2020 på Instagram.

Rigtig glædelig jul må den blive fyldt med bøger og gode læseoplevelser! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar