Om mig


Jeg hedder Maria Johansen. Jeg er født i 1987 og bor i Odense. Her har jeg tilbragt størstedelen af mit liv, dog med et par afstikkere til hhv. Grønland og Japan.
Jeg er cand. mag. i kultur og formidling, og jeg arbejder som freelancer ved TV 2, hvor jeg livetekster Nyhederne og diverse underholdningsprogrammer. Jeg er altid åben for supplerende tekstarbejde, kulturarbejde og kommunikative opgaver og kan kontaktes på bookmeupscotty@gmail.com. 
Jeg er afhængig af litteratur og har altid elsket at læse. Det rodfæstede sig i barndommen med den daglige godnatlæsning. Litteraturen giver plads til, at jeg kan leve i forskellige verdener, som jeg skaber med hjælp fra forfatterne. Jeg elsker, når en bog åbner for refleksion, når den tvinger mig til at bearbejde det, jeg har læst og stille spørgsmål til mine egne forankrede forestillinger om verden. Jeg har ikke en yndlingsforfatter eller -genre. Jeg er en åben læser, som dog foretrækker skønlitteratur.


Anmeldelsespolitik 
Alle anmeldelser er udtryk for mine egne, personlige holdninger. I nogle indlæg vil man finde bøgers bagsidetekster, som selvfølgelig er forfattet af forlaget, forfatteren eller salgsstedet. Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse, og når jeg gør, vil det fremgå enten direkte i anmeldelsen eller som en del af billedteksten. Hvorvidt bogen er fra det lokale bibliotek, egen bogreol eller et anmeldereksemplar, har ingen indvirkning på min anmeldelse.


Kontakt
Du er velkommen til at kontakte mig på: bookmeupscotty@gmail.com.3 kommentarer:

 1. Du bør også putte Steinbecks Øst for paradis og Vredens druer på din top 100 :) - klassikere og vidunderlige bøger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, Torklid. Det er hermed noteret! :)

   Slet
 2. Hvis man elsekr litteratur og ved hvad den kan gøre. Det er netop det du ikke ved. Dine anmeldelser løfter sig aldrig op over det banale og følelsesmæssige observerende. Hvis man vil vide hvad litteratur kan gøre skal man måske have lidt mere faglighed end kærlighed til littertur (bare det udsagn er tåbeligt og patetisk)

  SvarSlet