tirsdag den 18. august 2015

Hvor køber I bøger på nettet?

Billedet er lånt på Tumblr.
Hvis jeg søger en bestemt bog på dansk, starter jeg altid ud med at tjekke priser på:


Herefter ender jeg som oftest med at bestille fra en af nedenstående sider: www.saxo.com
Bestillinger hos Plusbog forudsætter medlemskab, men du får første uge gratis, hvilket vil sige at din første ordre kan bestilles uden binding. Herefter koster det 99,- om måneden.
Medmindre bøgerne kan fås billigere hos Gyldendals- eller Samlerens Bogklub, hvor jeg er medlem.

Ovenstående er bogklubber og forudsætter naturligvis også medlemskab. Når du melder dig ind, får du tre bøger gratis, men forpligter dig til at købe to bøger til klubpris. Herudover får du hver måned tilbudt månedens bog, som du skal huske at afmelde, hvis ikke du ønsker den.
Hvis jeg er på udkig efter brugte bøger på dansk, bruger jeg altid Bogbasen: 
Hvis jeg søger bøger på engelsk, tjekker jeg som regel nedenstående:
Fordelen ved Bookdepository og Wordery er, at de har gratis fragt og begge afsender fra EU, så du skal ikke bekymre dig om told.

Hvor køber du dine bøger online?

6 kommentarer:

 1. Jeg bruger umiddelbart 'kun' Saxo og Book Depository.
  Jeg elsker Saxos store udvalg og deres plusmedlems-koncept - det gør at jeg kan få en del bøger billigere og derfor også kan få flere ad gangen (bedre bliver det vel ikke?).
  Derudover bruger jeg BD, hvis jeg f.eks. kun skal bestille en enkelt bog hjem og det derfor ikke kan betale sig med plusmedlemskabet hos Saxo, eller hvis det er en særlig bog (signeret eller nyudgivet), eller hvis bogen endnu ikke er tilgængelig hos Saxo.

  Før i tiden brugte jeg Adlibris (der blev opkøbt af Saxo) og Amazon.com.uk - før man skulle betale dyrere domme i fragt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk tænkt over, om Saxos plustilbud er i samarbejde med Plusbog, ved du det? Og jeg er helt enig, jo flere, des bedre. Alle er velkomne. ;)

   Ja, Amazon er virkelig blevet heftig i fragt. Det er ret ærgerligt. :(

   Slet
 2. Det er sjældent jeg investere i nye bøger, da jeg ofte kan finde dem urimligt billigt i diverse antikvariater og genbrugsbutikker, men den sidste måned har jeg haft et plusbogsmedlemskab, hvilket har resulteret i at jeg har brugt over 1.000kr på bøger den sidste uges tid. Hvilket er et ret stort greb i lommen, men jeg har sparet næsten ligesåmeget. Tror dog jeg bliver nød til at afmelde mig, inden jeg går helt i selvsving.

  http://litteraturlyst.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er jo helt vildt. Men jeg kan sagtens forholde mig til det. Jeg husker et citat fra Sex and the City, hvor Carrie siger: "I like my money right where I can see it, hanging in my closet." Hvis bare hun havde afsluttet sætningen med standing on my bookshelf, så havde vi været på bølgelængde. ;)
   Må jeg spørge, hvor i landet du bor? Jeg elsker nemlig at opdage nye genbrugsbutikker og antikvariater. :)

   Slet
 3. Til brugte engelske bøger kan jeg varmt anbefale AwesomeBooks.co.uk :) de har nogle ret gode priser og kæmpe udvalg, hvis man har tålmodighed til at søge lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor godt. Den side kender jeg slet ikke. Jeg ELSKER brugte bøger. Der er bare noget særligt ved de slidte sider og duften. Tusind tak for tippet! :)

   Slet