onsdag den 11. december 2019

Scottys julekalender 2019: 11. december


Ho, ho, hoooooo!
Glædelig 11. december og hurra for mine 22 (+10) år! De skal selvfølgelig fejres med noget af det bedste, jeg ved – jul og Disney (så mangler vi bare de søde sager, men dem må i lige selv supplere med).

Jeg sprang rundt som den ivrige gymnastiknisse, jeg er, da jeg så at @carlsen er kommet på den fabelagtige ide at udgive alle klassikerne fra Disneys Juleshow under titlen ’Fra alle os til alle jer’. At de tilmed har udgivet Disney-bogen, ’5 minutter i jul’, med 5-minutters godnathistorier, er jo næsten for godt til at være sandt. Men jeg har knebet mig i armen flere gange nu, og det er ikke en drøm. Mit julehjerte og Disney-hjerte har fået sine (fødselsdags)ønsker opfyldt. Og nu har du mulighed for det samme.
Dagens præmie er som nævnt sponsoreret af de søde nisser fra Carlsen. 🎅🏽❤️

Du deltager ved at …
følge bloggen via e-mail eller Bloglovin’ (begge kan tilmeldes ude i højre side à
gætte hvilken af klassikerne fra Disneys Juleshow, der hvert år får mig helt frem i sofaen, så jeg kan sidde klar til at tale med på en bestemt passage, som jeg eeeelsker (to svar kan faktisk godtages)

Held og lykke! 🍀

Husk, at du også kan deltage på Instagram for et ekstra lod i puljen.

Vinderen trækkes på søndag d. 15. dec. og offentliggøres på Instagram. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.

1 kommentar:

  1. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ville gætte på, at det er 'Bambi og Stampe', den er så sød! Og så er det måske passagen "Det er skægt, ik' Bambi?", der får dig helt ud på kanten af sofaen :D

    SvarSlet