onsdag den 14. oktober 2015

Onsdagsønsker

Bogen kan købes på amazon.co.uk lige her til £11,36 + £4 i fragt.
PS. den kostede €32,99 i boghandlen, så det var nok meget godt jeg ikke købte den der.
Denne uges onsdagsønske er i en helt anden boldgade, end de sædvanlige Onsdagsønsker. Min kæreste og jeg er på efterårsferie i Amsterdam og jeg har selvfølgelig besøgt samtlige bogbutikker i byen (jeg har dog forbud mod bogkøb for tiden, så jeg har kun kigget -indtil videre). ;)

I lørdags faldt jeg over bogen, Lonely Planet's Ultimate Travelist. Jeg synes den giver gode bud på spændende destinationer og seværdigheder, som selvfølgelig er suppleret med flotte billeder. Det er meget lidt tekst der er til hvert billede, så bogen kan altså ikke bruges som en rejseguide, men snarere som en inspiration til kommende rejser.

Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg elsker faktisk alle former for lister. Jeg elsker, at nogen hjælper mig med at træffe beslutninger om, hvad der er værd at bruge tid på. Det er ret hyklerisk, for jeg er samtidig stor modstander af diverse kanoner -primært fordi jeg ofte er uenig med de udvalgte og (endnu vigtigere) de fravalgte. Jeg er klar over, at med denne form for lister, ender vi alle med at have læst de samme bøger og rejst de samme steder. Men verden er så stor, og jeg kan slet ikke forestille mig, at skulle navigere i den, uden en hjælpende hånd. Summa summarum, på denne kolde onsdag, ønsker jeg mig Lonely Planets hjælp til at drømme mig væk til fjerne lande.

3 kommentarer:

 1. Den kunne jeg virkelig også godt tænke mig :) jeg elsker også lister, og jeg elsker at rejse, så det lyder som den perfekte bog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Måske et julegaveønske? Den var simpelthen så lækker. :D

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet