søndag den 23. december 2018

Scottys julekalender: 23. december 2018

Ho, ho, hooooo!


Glædelig 23. december og 4. søndag i advent! 

Dagens adventsgave er fortællingen om to seje piger, som voksede op og blev til forbilledlige kvinder. De smukt indbundne bøger består både af den illustrerede fortælling om Audrey Hepburn og Marie Curies liv, og bagest er en tidslinje med lidt ekstra info til mor og far. Det er gavmilde nisser fra Forlaget Albert, der står bag den flotte adventsgave.

Du deltager ved at

 fortælle hvilken af de to, du ser mest frem til at læse om (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder)

Husk, at du også kan deltage ovre på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage. 


Held og lykke!

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at læse om Marie Curie ����
  Mvh. Rasmine/MammaMcTurk, mail: rasmine5@me.com :)
  Glædelig jul Scotty ��

  SvarSlet
 2. Om Audrey

  Jennylilywhite@gmail.com

  SvarSlet
 3. Madam Curie helt bestemt! Marie leve så spændende et liv, hun opnåede sine drømme på trods af tidens modgang mod kvinder, hun flyttede fra Polen til Frankrig, hun er en stor rollemodel som kæmpede så bravt for det hun ville og ofrede så meget også. Så er så spændt på hvordan de har portrætteret hende og formidlet hendes liv. Om bogen er god og skiller sig du fra de andre.
  M.v.h. Malene Erika (maleneeek@hotmail.com)
  Og rigtig glædelig jul❤��❤

  SvarSlet
 4. Marie Curie

  ireneejensen @ hotmail.com

  SvarSlet