tirsdag den 11. december 2018

Scottys julekalender (OG FØDSELSDAG): 11. december 2018

Hurraaaaaa!

Hurraaaa! Glædelig 11. december og hurra for mine 31 år. De skal selvfølgelig fejres med en ordentlig stak lækker litteratur, og dagens gavmilde og hårdtknoklende sponsornisser er fra Lindhardt og Ringhof. Bag dagens fødselsdagslåge gemmer sig intet mindre end fire (!) gode bøger, som er sammensat af nogle af mine personlige voksenfavoritter og barndomsfavoritten: Mich Vraas fantastiske Vestindien-trilogi; Haabet, Peters kærlighed og Faith og mit yndlingseventyr fra barmdommen, Snedronningen af H.C. Andersen. Der er lagt op til juledage med varme, maleriske beskrivelser og iskolde sind med denne flotte fødselsdagspakke! 

Du deltager ved at

 skrive hvad der er det fedeste ved 30'erne (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder)

Husk at du også kan deltage på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.

Held og lykke!
3 kommentarer:

 1. Jeg er ikke i 30erne endnu x)
  Men flertallet af alle jeg kender der er i 30'erne fortæller om en form for frihed efter være med uddannelse, og andre ting man gøre sig i 20erne

  Jeg glæder mig til frihed og ret til weekender uden dårlige samvittighed, nå jeg kommer ind i 30erne

  Og TIllykke med fødselsdagen! :D


  lassebbk@gmail.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen!

  Jeg er heller ikke i 30’erne, men jeg forstiller mig at det fedeste ved at være i 30’erne er, at man har en større indkomst end SU’en, og en anden form for frihed efter arbejde end efter forelæsninger på uddannelserne :-D

  hannah.aalykke@gmail.com

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skøne bøger. Snedronningen var også ét af mine yndlingseventyr.

  Jamen altså, for at være helt ærlig synes jeg ikke det var særlig fedt at fylde 30. Men det varede kun dagen ud, hvorefter det gik op for, at intet var forandret, og jeg ikke behøvede at ændre noget som helst, blot fordi 2-tallet var skiftet ud med et 3-tal.

  Så det fedeste ved 30 er, at ligesom alle andre år du har haft fødselsdag, er du blevet ét år rigere på gode oplevelser. Du kan føle dig lige som den alder du har lyst til, og du bliver taget alvorligt, på trods af at du klipper dit eget hår (og det er blevet lidt skævt), at du spiser chokolade til aftensmad (der var ikke lige andet i køkkenet), og at du går rundt i en nat-heldragt om søndagen...for du ER jo 30!

  Tillykke med fødselsdagen :)

  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet