mandag den 24. december 2018

Scottys julekalender: 24. december 2018

Ho, ho, hooooo!

Glædelig 24. december og rigtig glædelig jul! Årets julekalender eksploderer med en sand gaveregn af opslugende, betagende, indsigtsfulde og toplækre bøger lige til at ligge under juletræet eller sætte i bogreolen. 🎄📚
Der har været mange forlagsnisser på spil, og for at vinde den store julegave skal du følge dem alle her på Instagram. 👍🏽 Præmien består af hele 8 bøger:Du deltager ved at

sende en julehilsen til en eller flere venner herunder kommentarfeltet, hvor du skal indflette minimum ÉN valgfri bogtitel (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder)

Fx
”Mens Maria, Josef og det lille Jesusbarn Slæber sig mod Betlehem, byder @danniexplorer og jeg på æbleskiver til De bortrejste fra Nørrebro, og vi glæder os til besøg fra @vivian, som indimellem er Den der lever stille og Mathias – Den lille prins. Rosa Parks og Marie Curie er Upstate, så de kunne ikke komme, men Smaragdsliberen har sørget for smukke gaver til dem begge.”

Husk, at du også kan deltage ovre på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes d. 1. januar. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage. 


Held og lykke!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar