lørdag den 1. december 2018

Scottys julekalender: 1. december 2018

Ho, ho, hooooo!
Glædelig 1. december. Som jeg allerede har skrevet om i et tidligere indlæg, kan du hver dag frem til jul vinde en julekalenderpræmie, enten ved at deltage her på bloggen og/eller Instagram (@bookmeupscotty). Bag dagens låge gemmer der sig et eksemplar af Juleevangeliet – En gendigtning. Eller noget i den retning af Jakob Brønnum, så vi rigtigt kan komme i den rette julestemning. Dagens præmie er sponsoreret af de søde nisser ved Eksistensen.

Du deltager ved at 

 Fortælle hvad du ved om juleevangeliet (husk at skrive din emailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du skulle blive den heldige vinder)

Husk også, at du kan deltage ovre på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage. 

Held og lykke! 

5 kommentarer:

 1. Juleevangeliet er den danske betegnelse for Lukasevangeliet kapitel 2 vers 1-14, der beretter om Josefs og Marias rejse fra Nazaret til Betlehem, Jesu fødsel i stalden, englenes budskab til hyrderne og deres besøg hos barnet i stalden.
  bruhn@webspeed.dk

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke overvældende meget, andet end at jeg kan historien ud og ind.

  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Mine to ældste børn (7 & 9) belærte mig forleden om, at juleevangeliet ikke er en historie de kunne tænke sig at være med i: Man sover elendigt (i en krybbe) ridder på æsel (og ikke hest) og skal gå alt for meget (både Josef og de der vise mænd). Nå, men det blev så et afbud herfra til deltagelse i kirkens krybbespil i juledagene.

  SvarSlet
 4. Mine to ældste børn (7 & 9) belærte mig forleden om, at juleevangeliet ikke er en historie de kunne tænke sig at være med i: Man sover elendigt (i en krybbe) ridder på æsel (og ikke hest) og skal gå alt for meget (både Josef og de der vise mænd). Nå, men det blev så et afbud herfra til deltagelse i kirkens krybbespil i juledagene

  SvarSlet
 5. Juleevangeliets budskab om fred på jord skal lyde til alle, også til dem , ja måske især til dem, der er anderledes og udenfor. Til en ung ugift mor, til en mand, hvis kæreste har født en andens barn, til de fattige, som arbejder udenfor om natten i frosten og til de fremmede, som kommer langvejs fra.
  Juleaften åbner himlen sig og Gud kommer til os. Himlen er lige her og luge nu. Guds rige er midt i blandt os.

  SvarSlet