lørdag den 1. juli 2017

Scottys kaffekopper giveaway

De flotte præmier er sponsoreret af Brændpunkt, Gyldendal, Klim, Politikens Forlag, Ration World, Rosinante og Turbine. Tak til alle jer!
Kære læser

Det er med stor glæde, at jeg introducerer mit seneste nye tiltag: Scottys kaffekopper. Fremover vil alle mine anmeldelser ledsages af en åben bog og en sort kop kaffe som et symbol på min læseoplevelse. Ligningen er simpel; jo mere kaffe, des bedre læseoplevelse. 

Læs mere om vurderingskriterierne ved at klikke her eller i højre side under Scottys kaffekopper.

I den forbindelse er det mig en lige så stor glæde at skyde det nye tiltag af med et brag af en giveaway!

Det kan du vinde:
v 8 bøger, som alle har budt på fantastiske læseoplevelser, og som derfor ville have fået fem eller seks kaffekopper, hvis de skulle læses i dag:
v Din helt egen og helt originale Book me up, Scotty!-kaffekop! ;)
v Lækre snacks fra Ration World til at supplere læsningen
v Murakami-net fra Klim
v Kaffe og te
v Lidt bogmærker og postkort

En kæmpe tak skal selvfølgelig lyde til de gavmilde sponsorer; Brændpunkt, Gyldendal, Klim, Politikens Forlag, RationWorld, Rosinante og Turbine. Uden dem, havde SU’en (snart dagpenge, hurraaaa!) nok ikke rakt til mere end den kreative kaffekop. :DSådan deltager du:
v Fortæl i en kommentar herunder, hvilken bog der efter din mening fortjener seks kaffekopper og husk også at skrive din e-mailadresse, så jeg kan få kontakt til dig, hvis du vinder.
v Du kan både deltage her og på Instagram. For hver deltagelse får du et ekstra lod og på Instagram er det muligt at ’optjene’ flere lodder.

Den eneste betingelse er, at du skal være bosat i Danmark, og hvis du er under 18, skal du have dine forældres tilladelse til at deltage. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning efter sommerferien d. 1. august 2017.


Held og lykke! J

55 kommentarer:

 1. Stilidsen af Donna Tartt skal have 6 ☕
  Mettewagner9@gmail.com

  SvarSlet
 2. Prøver også lige lykken her! En anden bog, der fortjener 6 kaffekopper er Hjertet er 1 organ af Sarah Engell. Rå, brutal - og en vigtig roman!

  ☕️☕️☕️☕️☕️☕️

  SvarSlet
 3. Fantastisk give away! Jeg synes, at 'Rebecca' fortjener 6 kaffekopper ... og 'I Capture the Castle' ... og en masse andre - det er så svært at vælge :-)
  gittetofte(at)gmail(dot)com

  SvarSlet
 4. Prøver også lige lykken her :)
  En anden bog som også fortjener 6 kaffekopper er "Folket skønhed".

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 5. Den uendelige historie af Michael Ende ❤️✨☕️ Min e-mail er Indiajohanne@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg skal da også lige være med her!
  Det er Han Kang's Vegetaren fra Gyldendal, som får 6 kaffekopper fra mig <3
  Fingers crossed

  SvarSlet
 7. Lev stærkt dø ung af Willard Motley fortjener helt sikkert 6-kaffekopper. Selvom det er flere år siden jeg læste den, sidder oplevelsen stadig dybt i mig.

  SvarSlet
 8. Farven lilla er min ultimative yndlingsbog, så det er mit bud.
  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jonathan Franzens Freedom vil alle dage få topscore hos mig. Den er så velfortalt og smukt skruet sammen ❤ yndlings! Håber jeg vinder så jeg kan få læsestof til sommerferien ☺

  SvarSlet
 10. "Vi er ikke os selv" rørte simpelthen noget i mig. Selvom det er over et år siden, jeg læste sidste side i bogen, så får jeg stadig kuldegysninger, når jeg ser bogryggen! 🙌🏼😳
  flowerpige12@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Måske en dag af Colleen Hoover fortjener 6 kaffekopper, det er en skøn bog om kærlighed, evnen til at styre sine følelser og musik :-)
  Min mail er JellaChristensen@live.dk

  Tusind tak for en virkelig skøn blog! :-)

  SvarSlet
 12. Jeg læser ikke så meget skønlitteratur, så det ville være så skønt med en startpakke hertil sommerferien :)

  Jeg ville give "Anna og det franske kys" 6 kaffekopper, fordi den er så indlevende og den fangede mig virkelig og følte jo alt det hun følte, fordi den var så godt skrevet!

  Vh Frk Hansen
  frkhansen000@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg har lige læst Diana Gabaldons "Den engelske kvinde". Lidt mainstream læsning, nu hvor tv-serien er kommet, men ikke desto mindre får den topkarakter fra mig.

  SvarSlet
 14. Jeg var en lille pige. På det lyserøde værelset, i min lyserøde seng, lå bogen åben i mine hænder. Det var den tykkeste bog, jeg havde rørt på daværende tidspunkt, men jeg kunne ikke lægge den fra mig. "Sofies Verden" Af Jostein Garder åbnede dengang min verdensforståelse, og for det er jeg bogen meget taknemmelig.

  Her forleden genlæste jeg bogen igen. Jovist, den er letlæst, men til læsetiden vil jeg dog gerne give den seks kaffekopper. Stadig en fantastisk bog.

  SvarSlet
 15. Sikke en fed giveaway!:D
  The Secret Keeper af Kate Morton er en enestående bog og fortjener helt klat seks kaffekopper :)
  Julie.959@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Vildt fed præmie;) herfra bliver det Jordens Søjler der får 6 kopper. Den er vildt god & spændende.
  Cm175@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Det skulle Americanah - og den må så gerne komme hjem og bo hos mig :-) Jeg ville også give I Capture The Castle topkarakter :-)

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 18. Af de 8 bøger har jeg kun læst Transfervindue og Nye rejsende; men jeg er i gang med Arv og miljø, og den fortjener helt sikkert 6 kopper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min e-mail er: michael.frederiksen@hotmail.com

   Slet
 19. De Smukkeste af Karin Slaughter fortjener 6 kaffekopper

  SvarSlet
 20. Den hundrede årige der kravlede ud af vinduet og forsvandt af Jonas Jonasson morede mig ud over alle grænser då den fortjener 6 Scotty kaffekopper ���� hennymikkel@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg er stor fan af Hanne-Vibeke Holsts bøger og vil fremhæve Undskyldningen, som fortjener 6 kaffekopper.
  Mvh
  Lisbeth

  lisbethn@gmail.com

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 23. Jeg bliver aldrig for gammel til eventyr: Bogen over alle bøger "Pippi Langstrømpe". Den bog, som jeg har læst mest højt for elever igennem mine år som lærer. Sonjabech@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Helt sikkert et lille liv, som kan vindes her. Hvis jeg vinder skal den bog iøvrigt gives til Helle Vincentz, som jeg har forsøgt at lokke til at læse den

  SvarSlet
 25. lisefc@nalnet.dk8. juli 2017 kl. 20.56

  Jeg er blevet SÅ glad over at læse "Papmache reglen" af Helle Joof, at jeg har købt og foræret den til adskillige veninder :-)

  SvarSlet
 26. Helbrederen af Noah Gordon.. Guld!

  Suzz.m.c@gmail.com

  SvarSlet
 27. "Beloved" af Toni Morrison fortjener helt klart seks kaffekopper. Også selvom jeg er lidt træt af den efter at have skrevet bachelor om den. ;)

  millah@live.dk

  SvarSlet
 28. 6 kaffekopper til Tykkere end vand af Carin Gerhardsen

  SvarSlet
 29. 6 kaffekopper til tykkere end vand af Carin Gerhardsen!

  SvarSlet
 30. Under en strålende sol fortjener helt sikkert seks kaffekopper! Min første rigtige bog jeg slugte på få dage.
  ☕️☕️☕️☕️☕️☕️

  Therese_breinholt@hotmail.com

  SvarSlet
 31. terningemanden af Luke Rhinehart fortjener klart 6 kaffekopper, med sin fantastiske fortælling om en mand, hvis handling delvist er styret af nogle terninger :)
  zigzagfed@gmail.com

  SvarSlet
 32. Tæskeholdet banker på - af Jennifer Egan, Jadekatten - af Suzanne Brøgger, Kafka på Stranden - af Haruki Murakami og Du forsvinder - Christian Jungersen.
  Kæmpe læseoplevelser! (Hvis jeg bare lige skal vælge et par stykker...)
  majkenbagger@gmail.com

  SvarSlet
 33. Sikke en fantastisk konkurrence.
  Jeg elskede "Væk" af Alice Munro.
  Luica1 (at) hotmail.com

  SvarSlet
 34. FANTASTISK lækker sommer-konkurrence og ferie-underholdning. Jeg synes helt sikkert, at Americanah er en super vigtig bog, som bare SKAL læses... Ikke kun fordi jeg er gift med en amerikaner, men også fordi at racisme stadig er et stort, uhyggeligt problem i USA, (og mange andre steder). Det må vi aldrig glemme. kandingfluegel@gmail.com

  SvarSlet
 35. På min ferie har jeg lige læst 'Alt må vige for natten'. Det er simpelthen en geni-streg uden lige! Den fortjener virkelig 6 kaffekopper. Den giver så meget og giver et indblik i, hvordan det må være når ens nærmeste tager det endelige valg; selvmord. Samtidig behandler bogen den skyldfølelse det efterlader de efterladte i, som ligeledes er årsagen til hele bogens eksistens.

  Theaegestrand@gmail.com

  SvarSlet
 36. Naja Marie Aidts Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage var så hård at læse, at jeg var nødt til at gå rundt, mens jeg læste, fordi det ikke var til at sidde stille til al den smerte. Men sikken helstøbt bog.

  SvarSlet
 37. Det er godt nok svært kun at vælge en, men Patrick Ness´ Monster er i hvert fald en af dem der fortjener 6 kopper. Jeg tudede stort set fra start til slut, og har, på trods af at det snart er 2 år siden jeg læste den, endnu ikke fundet ord til at beskrive den.

  E-mail: laesehestmedfantasy@gmail.com

  SvarSlet
 38. Napoliserien startende med 'min geniale veninde' har blæst mig omkuld i år (på den gode måde. 6 kopper til den). (Jeg kommenterer logget ind fra googlekonto så jeg går ud fra du kan se min mail bagved uden den skal stå frut fremme?)

  SvarSlet
 39. Jamen sikke en fantastisk bunke bøger der er på højkant! En bog jeg har læst for nyligt, som klart fortjener seks kaffekopper, er 'Syndflodens år' af Magaret Atwood. Det er en toer, så man bør nok starte med 'Oryx og Crake', som også er god!

  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 40. Seks kaffekopper til Murakami, for hans skønne sprog og nærmest mytiske stemningsunivers! Mange hilsner fra Jeanette, jemichalik@gmail.com

  SvarSlet
 41. I håbet om, at det kan inspirere andres læsning, tillader jeg mig at foreslå en række bøger (forskellig i stil og sprogtone”, som alle har givet gode læseoplevelser. (Samtidig deltager jeg da gerne i konkurrencen om bøger, der kan give nye oplevelser!)

  Så 6 kaffekopper:

  Jon Kalman Stefansson: Himmerige og Helvede-trilogien og “Sommerlys og så kommer natten”
  Per Petterson: “Ud og stjæle heste”
  Elisabeth Strout: “Olive Kitteriche” og “Mit navn er Lucy Barton”
  Robert Seethaler: “Et hel liv”
  Karl Ove Knausgaard: Min kamp 1
  Richard Russo: Empire Falls
  Alice Munro: “Væk” (og også andre novellesamlinger..)
  Jon Fosse: “Andvake”, “Olavs drømme” og “Kveldsvævd”
  Helga Flatland: “Bliv hvis du kan rejs hvis du må”, “Alle vil hjem ingen vil tilbage” og “Der findes ingen helhed”

  Venligst

  agerkristensen@gmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg er stor fan af børne- og ungdomsbøger, og der er ingen tvivl i mit hjerte om, at "Ildøglernes sang" udgivet første gang i 1976 burde modtage 6 kaffekopper :)

  Bogen er skrevet af Anne McCaffrey samme år som jeg er født, og det var den bog, som startede min egen fantasysamling. Det er også den bog, som jeg igen og igen hiver ned fra reolen og genlæser (faktisk hele serien).

  tina4885@samsoeskole.dk

  SvarSlet
 43. Uh, det er svært, der er så mange gode bøger. Men jeg vælger Ane Riels "Harpiks", fantastisk godt skrevet, spændende, uhyggelig og gribende.
  venlig hilsen Bente
  email: bpe.skanderborgbib@gmail.com

  SvarSlet
 44. Det må være Faders synder af Jeffrey Archer

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mail er christina.ruskjaer@gmail.com

   Slet
 45. Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr er absolut 6 kaffekopper værd :-)

  Lotteeskildsen@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Uh der er mange, som fortjener 6 kaffekopper. Men jeg har netop læst "Niksen" af Nathan Hill og var ovenud imponeret. Den er alle 6 kaffekopper værd :)
  Min mail er lotteorts@gmail.com

  SvarSlet
 47. Med Sara Blædels "Bedemandens Datter" blev efterladt hungrende efter mere og mindst 6 kopper kaffe blev kolde mens jeg læste den. SÅ god :)

  Jennylilywhite@gmail.com

  SvarSlet
 48. "alt det lys vi ser" var den til dato største læseoplevelse for mig og fortjener alle de kaffekopper den kan få fra mig.
  ihlarsen@live.dk
  Mvh Helene

  SvarSlet
 49. "Nye rejsende" af Tine Høeg fortjener 6 kaffekopper. Den gik fra at være en bog, som jeg glemte at afbestille i en bogklub, til at være en uafbrudt læseoplevelse med latter, tårer, forundring og forløsning. Det er noget af en debutroman.
  simonbaastrup@gmail.com

  SvarSlet
 50. 6 kopper kaffe (med kage!) til 'Den underjordiske jernbane' af Colson Whitehead �� mettelinelykke@gmail.com

  SvarSlet
 51. Den sidste bog jeg læste som fortjente seks kaffe kopper var den selvbiografiske bog Glasslottet af Jeannette Walls. Den er både hjerteskærende og hjertevarmende om n opvæskt lidt ud over det sædvanlige. Min mailadresse er mariefeddersen@gmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg elsker bøger om mennesker der tør gå deres egne veje. Derfor går mine 6 kopper til Ronja Røverdatter og Americanah ☕️☕️☕️☕️☕️☕️
  Dbh. Mette T
  mettetoft_7@yahoo.com

  SvarSlet
 53. Er helt vild med halvbroderen. Elsker slægtsfortællinger:)
  Heidi.elise.holm@gmail.com

  SvarSlet