onsdag den 27. december 2017

En ekstra julegave til mine følgere

Reklame for Politiken Books.


Så er det slut for denne omgang af Scottys julekalender 2017. Men det betyder ikke, at julen helt er slut, for jeg har faktisk en ekstra julegave til alle mine læseglade følgere.

Jeg har indgået et samarbejde med Politiken Books (det tidligere Riidr), som er en streamingtjeneste fyldt med e-bøger og lydbøger. Det betyder gratis bøger til jer!

Abonnenter får adgang til mere end 20.000 titler, og sortimentet vokser stadig! Bøgerne kan læses og lyttes offline, og man kan gemme op til fem bøger af gangen i sit eget bibliotek. Et abonnementet koster 129 kr./md. og der er ingen binding. Alle kan oprette sig med 30 dage gratis, MEN hvis du opretter dig med koden BookmeupStream, kan du faktisk afprøve tjenesten gratis i 60 dage!

BookmeupStream

Koden gælder kun for nyoprettelser, og den er aktiv i hele 2018. Du kan også tilmelde dig begivenheden: "Gå en tur med din yndlingsforfatter" på Facebook, som skal få alle juletunge nisser op af sofaen og ud i det (knap så hvide) vintervejr med deres yndlingsforfatter i ørene. Det finder du lige her.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar