lørdag den 2. december 2017

Scottys julekalender: 2. december

Glædelig 2. december. Bag dagens låge gemmer der sig et eksemplar af Julebestiariet af Benni Bødker og John Kenn Mortensen, som er en ny type julekalender med alskens farlige vintervæsner og fæle julemonstre! Dagens præmie er sponsoreret af de farlige, men også ret søde vintervæsener fra Forlaget Cobolt.

Du deltager ved at

   opfinde dit eget navn til et vintervæsen eller julemonster og skrive det herunder (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder)

Held og lykke!


Husk at du også kan deltage på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.

3 kommentarer:

  1. Mal pyntica ! Som straffer dem som ikke pynter op og holder julen i hævd! Bogen lyder vildt spændende! Og med monstre som jeg knap nok har hørt om så det helt klar en bog jeg skal læse fordi den pirre min nysgerrighed og fordi det er sjældent man ser julen fra dens mørke side!
    M.v.h. Malene Erika Eltved Kristensen
    (maleneeek@hotmail.com)

    SvarSlet
  2. Islingen er en sjælen fiakeart som kun ses omkring juldtid hvor den rejser gennem gløggessens ned i gløggen og giver denne en spejlblank overflade af is. Dette æ drer dog ikke temperaturen på den underliggende gløgg. Hvis man skulle komme til at spise islingen, uden at slagte den først, vil man opdage at den smager noget i stil med en rosin, dog en anelse mere sprød i konsistensen.

    SvarSlet