fredag den 8. december 2017

Scottys julekalender: 8. december

Ho, ho, hooooo!
Glædelig 8. december! Om kun tre dage fylder nogen (mig!) 30 år. Heldigvis har nisserne fra Forlaget Cobolt fortalt mig, at Voksenlivet er en myte! Og det er netop tegneseriestriben af samme navn af Sarah Andersen, der er på højkant i dagens låge.
Du deltager ved at

fortælle om den største myte om voksenlivet, du kender (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder)

Husk, at du også kan deltage ovre på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.


Held og lykke!

6 kommentarer:

 1. Da jeg var lille glædede jeg mig sådan til at blive voksen, for så kunne man spise hvad man ville, selv slik til aftensmad. Men det er nu ikke altid lige jeg gør det ;)

  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 2. Den største myte er for mig, at man som voksen har styr på sit liv.

  camilla@famhenningsen.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har ALTID troet, at når man var voksen, så fik man pludselig på magisk vis styr på det hele og blev mega tjekket �� Så ville man altid vaske tøj løbende og ikke vente til vasketøjskurven eksploderer ud over en, man ville pludselig prioritere madindkøb over kjoleshopping og man vil med glæde prioritere at lave sin forskudsopgørelse i god tid (og man ved hvad dét ord egentlig betyder).... Og jeg venter altså så stadig på at blive "ægte" voksen ��
  Kh Cathrine (annecathrinehedegaard@gmail.com)

  SvarSlet
 4. Jeg var sikker på at det hele ville blive så nemt når man blev voksen.
  Men det er da langt fra sandheden :-)

  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 5. Michelle Conradsen8. december 2017 kl. 15.48

  Livet bliver ikke nemmere, når man bliver voksen. Tværtimod!
  miconradsen@yahoo.dk

  SvarSlet
 6. At når man fik børn, ville man føle sig voksen! Føler ofte, at voksen bare er noget, jeg leger efter bedste beskub, og at de andre forældre er de rigtige voksne, ha-ha!
  Mvh. Lisbeth (lisbethn@gmail.com)

  SvarSlet