mandag den 4. december 2017

Scottys julekalender: 4. december

Ho, ho hoooo!
Glædelig 4. december. Dagens låge gemmer på den mest rørende læseoplevelse, jeg har haft i år – nemlig PenguinBloom af Cameron Bloom & Bradley Trevor Greive. Oversættelsen af den smukke bog er blevet til på Politikens Forlags nisseværksted, og de har været så søde at sponsorere et eksemplar.
Du deltager ved at

fortælle om den mest rørende læseoplevelse du har haft i 2017 (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder)

Held og lykke!


Husk at du også kan deltage på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.

10 kommentarer:

 1. Ursiderne

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, jeg skrev stort tillykke til dig igår, hvor du blev tilfældigt udtrukket som vinder, men min kommenter er da forsvundet, kan jeg se.
   Stort tillykke alligevel! :D Jeg sender dig straks en mail, så jeg kan få oplysninger om, hvor præmien skal sendes hen. :)

   Slet
 2. Jeg blev meget rørt da jeg læste ‘Mig uden dig’ ��fin bog����

  SvarSlet
 3. "Det ender med os" af Colleen Hoover - den krævede en hel pakke Kleenex.

  Else1980@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Bogen som har ramt mig og som jeg stadig tænker på
  Et lille liv af Hanay Yanagihara
  Liket og delt
  hennymikkel@gmail.com

  SvarSlet
 5. Noget om Grace af Anthony Doer var både en skøn og rørende bog og en fantastisk beskrivelse af mennesker og natur. Den kan jeg absolut anbefale.

  SvarSlet
 6. Min mailadresse er holmandersen@stofanet.dk

  SvarSlet
 7. hvis der kommer et menneske forbi, af Thomas Korsgaard. En medrivende roman om en (anderledes) drengs opvækst på landet, et landbrug og et forældrepar i krise. Fantastisk godt skrevet og meget genkendelig for et landbobarn.
  lisbeth.soeberg@gmail.com

  SvarSlet
 8. Den mest rørende læseoplevelse jeg har haft var, da jeg læste ''The Fault in Our Stars'' af John Green.

  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet