mandag den 11. december 2017

Scottys julekalender: 11. december

Hurraaaaaa!

Hurraaaa! Glædelig 11. december og hurra for mine 30 år. De skal selvfølgelig fejres med en ordentlig stak lækker litteratur, og dagens gavmilde og hårdtknoklende sponsornisser er fra Forlaget Klim. Bag dagens fødselsdagslåge gemmer sig intet mindre end fire (!!!!) gode bøger af nogle af mine favoritforfattere: Hør vinden synge/Flipperspil 1973 af Haruki Murakami, Den syvende dag af Yu Hua, På sporet af den amerikanske soul &James Brown af James Mcbride og Kurt Cobain af Charles R. Cross. Der er lagt op til juledage med asiatisk nøgternhed og amerikanske ikoner med denne flotte fødselsdagspakke!

Du deltager ved at

skrive hvordan, man bør tilbringe sin 30-års fødselsdag (husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder)

Husk at du også kan deltage på Instagram for et ekstra lod i puljen. Vinderen trækkes i morgen. Dansk bopæl er en forudsætning for at deltage.

Held og lykke!5 kommentarer:

 1. Jeg synes man bør fejre den med venner og familie og noget godt mad.

  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 2. Da jeg fyldte 30 år i sommers tilbragte jeg den helt perfekt ;) Dagen startede med god morgenmad med min kæreste og datter, derefter en hyggelig arbejdsdag med mine kollegaer, der fejrede mig og på yndlingsrestauranten og spise god mad til aften med kæreste og datter.
  Fester med venner og familie holdt jeg i en weekend i stedet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og stort tillykke til dig, selvfølgelig!!

   Slet
 3. Tillykke med de 30 år.
  Sådan en dag skal fejres med et brag af en fest.,for venner og familie og gode naboer og et godt danseorkester:)
  Så kan man flade ude på sofaen et par uger efter, med en god bog i hænderne.
  Lisbeth.soeberg@gmail.com

  SvarSlet
 4. Uh, stort tillykke!
  Det er et godt spørgsmål! Jeg tror, jeg ville fejre den med en god kop kaffe og ditto croissant til morgen med familien, og pasta og rødvin ad libitum om aftenen med søde venner - som gerne skulle ende i en lille svingom eller tre :-D
  simoneborup@hotmail.com

  SvarSlet