onsdag den 9. september 2015

Onsdagsønsker

Køb den på Plusbog.dk her (prisen er en del lavere med plusbogabbonement) eller på Saxo.com her.
Denne uges onsdagsønske virker måske lidt fjollet, eftersom jeg netop har afholdt en konkurrence, hvor præmien var selvsamme bog. Men jeg har desværre ikke selv haft mulighed for at læse bogen, og selvom jeg havde lyst til at lade mig selv vinde bogen, var jeg også klar over, at det nok ikke var en særlig god ide. ;) Jeg ELSKER historiske romaner og jeg er slet ikke i tvivl om, at denne ville gå rent ind hos mig. Med topanmeldelser fra de største litteraturanmeldere og utallige nomineringer til litterære priser, må den være noget helt særligt. Jeg håber snart at få fingre i den. :)

Bagsidetekst:
"Marie-Laure LeBlanc mister som seksårig synet. Hendes far, låsesmeden på det naturhistoriske museum i Paris, bygger en perfekt miniaturemodel af deres kvarter til hende, så hun kan lære at finde vej hjem. Men da Paris invaderes af tyskerne under anden verdenskrig, må far og datter flygte. Med sig har de en uvurderlig hemmelighed.
Den forældreløse Werner Pfennigs skæbne er de tyske kulminer, hvor hans far mistede livet. Men da han en dag finder en ødelagt radio, fyldes verden pludselig med muligheder. Hans evner vinder ham en plads på et eliteakademi for Hitlerjugend, men hvor store bliver omkostningerne, når Werner tvinges til at forfølge sine ambitioner?

Langt væk i den ældgamle fæstningsby Saint-Malo lytter en ensom mand med granatchok til en for længst forsvundet stemme. Han går på opdagelse i nye verdner uden nogensinde at forlade sit hus, men alligevel får hans eventyr alvorlige konsekvenser.

I et Europa opslugt af krig kolliderer tilværelser uforudsigeligt. Alt det lys vi ikke ser er et studie i, hvordan mennesker mod alle odds forsøger at finde ud af, hvad der er rigtigt og godt. En medrivende historie om mod og tvivl, en bittersød fortælling om kærlighedens væsen. "

4 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå! Den vil jeg virkelig også gerne læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke jeg var så fattig i denne måned, så havde jeg også købt den med det samme! :D

   Slet
  2. Haha, vi køber den som dele-bog. :D ;)

   Slet