tirsdag den 12. november 2019

Scotty julekalender 2019

Kære læsere

I år blev jeg udnævnt som uofficiel formand af juleklubben, og den slags forpligter jo. Scottys julekalender begynder at dufte lidt af tradition, og jeg skal være den sidste til at bryde en god tradition. Derfor er jeg glad for at kunne meddele, at de gavmilde forlagsnisser er slået til igen!
Endnu en gang er de med til at skabe lidt magi og julestemning her på bloggen og på min instagramprofil.
Hver dag udtrækkes en heldig vinder af dagens kalendergave, så sørg for at klikke ind dagligt og deltage i lodtrækningen. Hvem ved, måske er der endda dage med ekstra store præmier på højkant. Den 11. december blev en juleelsker født, så der kunne det måske tænkes, at julemanden har lidt ekstra i sækken (hvis han husker det). 
Bag enhver julemand, gemmer sig et hold af flittige nisser, og derfor skal der selvfølgelig lyde en stor og dybfølt tak til alle de søde forlagsnisser fra:

 Carlsen
 Cobolt
 Klim
  Turbine

I kan roligt glæde jer, nisserne har gjort bunkevis af lækre sager klar, og det hele går selvfølgelig løs den 1. december.

PS: Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af låger i julekalenderen, så følg mig på Bloglovin' eller pr. mail, så den daglige påmindelse kommer dumpende i indbakken. Begge dele er lige ude i højre side. →

Rigtig glædelig jul må den blive fyldt med bøger og gode læseoplevelser! 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar