søndag den 1. oktober 2017

Børn af bøger

Da Gyldendal i sin tid udgav 'Barn af bøger' på dansk fik jeg ideen til at skabe månedlige indlæg, som i samarbejde med andre bogelskere skulle formidle historien om, hvordan vi hver især blev til børn af bøger. Interessen for ideen og villigheden til at bidrage med historier har været overvældende, og jeg glæder mig over, at Book me up, Scotty! den første tirsdag hver måned fremover (eller så længe lager haves 😉) vil byde på spændende historier om, hvordan bogelskere blev introduceret til en verden af ord.

Initiativet indledes den kommende tirsdag med min egen historie og herefter dedikeres de følgende første tirsdage i måneden til forskellige bogelskere, som blandt andet består af bogbloggere, forfattere og forlagsfolk.
Jeg håber, I vil tage godt imod indlæggene og måske vil de mange historier give inspiration til, hvordan man kan introducere til litteraturens verden og opretholde læselyst og -glæde – det er i al fald mit store håb, for jeg tror på, at verden er et bedre sted, når den fyldes med Børn af bøger.

Jeg håber, I vil læse med!


Bliv hængende, for i morgen varmes der op med en boganmeldelse af inspirationskilden til initiativet: ’Barn af bøger af Oliver Jeffers og Sam Winston.

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig sådan til at følge med og læse folks bidrag. Er sikker på, der nok skal komme vidt forskellige historier og perspektiver på banen!

  litcomprime.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også helt vildt til, de bliver lagt op. Der er blevet sendt så mange skønne og vidt forskellige fortællinger om, hvordan man kan blive et barn af bøger. Du får i øvrigt mail-svar snarest! :)

   Slet
 2. Det lyder vildt spændende ���� Jeg glæder mig til at læse med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig, du vil læse med! Jeg har modtaget så fine fortællinger, som jeg glæder mig til at dele! :)

   Slet