torsdag den 26. oktober 2017

Vind en bog du kan læse hele livet!

Konkurrencen er udarbejdet i samarbejde med Plusbog.dk, som sponsorerer vinderens eksemplar af Alle historierne om Snøvsen.
Hvis der er noget en vaskeægte bogelsker gerne gør reklame for, så er det initiativer, der arbejder for at fremme og fastholde læselyst – hele livet. På Plusbog.dk har de netop taget hul på deres nye initiativ; Læs hele livetBag initiativet gemmer sig tre vigtige ærinder og budskaber, som er:

   Ønsket om at få flere til at læse
   Ønsket om at fastholde læsere – hele livet
   Ønsket om at vise at man i en god bog kan læse om hele livet

Mia Wagner, direktør for Plusbog, fortæller

Vi skal læse hele livet for at forstå hele livet. Der findes en bog til alle de livssituationer, du befinder dig i. Det samme gælder dine kære. Tag dig tid til at betragte dem, og se hvor de er i deres liv. Find så den bog, som kan berige dem i forhold til de udfordringer eller glæder, som de står midt i.

Jeg er selvfølgelig fuldstændig enig, og derfor glæder jeg mig over at kunne forkæle en heldig læser med mit personlige valg af Læs hele livet-bog. Jeg har virkelig brugt lang tid på at overveje, hvilken bog det skulle være, for der findes heldigvis så uendeligt mange bøger, der kan læses hele livet. Jeg har for nylig haft en fest med at genlæse Alle historierne om Snøvsen, og de grin og den glæde over den gode læseoplevelse, Snøvsen bragte i vores hjem, er jeg nødt til at dele med en heldig læser. 

Snøvsen kan læses hele livet! 

·      Det eneste du skal gøre for at vinde Alle historierne om Snøvsen er at fortælle i kommentarfeltet herunder, hvilken bog du har tænkt dig at læse hele livet.

·      Du kan også deltage på Instagram for at få et ekstra lod i puljen.

·      Jeg trækker en vinder onsdag d. 1. nov.

Held og lykke! 

9 kommentarer:

 1. Der er mange bøger som for mig kan læses hele livet, men en helt særlig en er nok The Princess Bride. Jeg så filmen da jeg var barn, og blev helt bidt af dens magiske univers. Da jeg så som teenager faldt over bogen i bogforretning i England, var det bare meant to be❤️👸 Derudover ville det være fantastisk at vinde Snøvsen til min niece Ernestine, som lige er fyldt 1 år 🎉 Mail: Indiajohanne@gmail.com

  SvarSlet
 2. Alice i Eventyrland. I løbet af de sidste par år har jeg læst den flere gange i forskellige udgaver og jeg lægger hele tiden mærke til nye detaljer :)

  SvarSlet
 3. Momo af Michael Ende. Smuk, nærværende, humoristisk og altid vigtig :-)
  Mail: linerotenberg@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Dejligt at min forgænger her nævner "Momo". Jeg læste den kort tid efter den udkom på tysk, det er nogle år siden ...
  Selv vil jeg nævne kommentarerne til "Eight Verses" af Dalai Lama. De fortæller på smukkeste vis hvordan du får et godt liv. Hvordan du kan arbejde med at blive et godt menneske - eller bare noget der ligner:-)
  Og det bedste ved det hele er at der altid er noget at arbejde videre med. Man kommer aldrig til at kede sig:-)

  SvarSlet
 5. Harry Potter bøgerne har jeg læst mange gange og jeg glæder mig til at genlæse dem. Både for mig selv og sammen med min datter, når hun bliver gammel nok :)

  SvarSlet
 6. Astrid Lindgrens bøger, om det så er et besøg på Junibakken, i Lønneberg, Bulderby eller på taget ;-)

  SvarSlet
 7. Harry Potter læser jeg gerne hele livet.

  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg kan læse Astrid Lindgrens bøger hele livet, de er fantastiske!

  SvarSlet